JEP

                            

                                   PROJECTE JEP


Planificació

0. Planificació

Dia 11 d'octubre vàrem cmençar a veure el que hauríem de tenir en compte per la creació del projecte, tant com els objectius com tota la trajectòria que faria el projecte.



1. Formació dels grups de traball

Dia 11 d'octube vàrem veure  el que haríem de tenir en compte per la formació dels equips de traball.


2. Creatividtat i innovació

Dia 11 d'octubre en aquest apartat vàrem començar a pensar les idees per a el projecte, pros i contes que ens duria.


3.Blog del projecte

Dia 11 d'octubre ens varem explicar com haviem de fer el blog i el vàrem començar.


4. Gestió del projecte

Dia 11 d'octubre en aquest apartat ens varem explicar les metodologies àgils de gestió del projecte com per exemple Scrum, Scrumban i Kanban.


Començam el projecte

Act 1. Com has format el teu equip

A l'activitat 1 vàrem recordar el que vàrem fer a la primera classe i així recordat el perquè vàrem triar el nostro grup i les coses que vàrem tenir en compte.

Act 2. DAFO del grupo

 Dafo del grup, en aquesta activitat vàrem crear sobre que és el DAFO i vàrem fer el nostro DAFO per després presentarlho a la nostra classe.

Act 3. Introducció als ODS

Dia 25 d'octubre varem introduir els ODS al nostro projecte trant 3 per poder explicar i presenta-los.


Act 4. Correu electrònic

A la activitat 4 vàrem crear un correu electrònic, aquest el vàrem fer després de la xerrada que ens va fer n'Aina, l'assessora del projecte JEP

Act 5. Idees de negoci 

En aquesta activitat vàrem començar a xerrar sobre les idees de negoscis que teníem, ja tenint en compte els ODS, la creativitat i innovació.

Act 6. Mètode SCRUM

A l'activitat 6 vàrem realitzar el mèrode SCRUM

Act 7. Idea de negoci

A l'activitat 7 ja amb una idea de negoci definitiva vàrem começar a descriure-la de diferents punts.

Act 8. Gestió de projecte

A l'activitat 8 vàrem començar a treballar el mètode Skrumban, que consisteix un poc en definir els rols de cada un dels membrees del grup i explicar-los.

Act 9. Blog de la nostra empresa

A l'activitat 9 el que vàrem fer va se cerar el nostre blog i ttmané vàrem donar rols de qui duria el blog i qui s'encarregaria de revisar el blog, d'aquesta mandera dur-lo tot ben organitzat.

Act 10. Forma jurídica

A l'activitat 11 el que vàrem fer va ser crear la nosra forma juridica com a cooperativa que som, xerrant de les característiques que té una cooperativa, les aventages i desventatges que té.

Act 11. Nom, logotip, eslógan i correu electrònic

A l'activitat 11 el que vàrem fer va ser definir el nostre logotip, eslogan, i correu electrònic com a cooperativa i d'aquesta manera puguin conèixer-nos.

Act 12. Acta fundacional i estatus

A l'activitat 12 vàrem fer l'acta fundacional en la qual vàrem en un document el dia que varem crear la cooperativa i mes informació sobre aquesta.

Act 13. Missió, visió i valors de l'empresa

A l'activitat 13 vàrem fer sa nostra missió visió i valors de la nostra cooperativa els quels ens diran els objectius a cumplir de sa cooperativa, com veim sa cooperativa d'aqui uns anys i els valors que comunicarem com a empresa.

Act 14. Enquesta

A l'activitat 14 vàrem crear una enquesta per poder determinar el nostre client ideal.

Act 15. Client ideal

A l'activitat 15 un pic ja vàrem fer sa enquesta podem crear un prototip del client ideal queens ajudarà a l'hora de vendre el nostro producte.
act 15 (document)

Act 16. Làmina proposta de valor

A l'activitat 16 vàrem crear la nostra làmina porposta de valorr la qual destacarà els beneficis claus que tendra la nostra empresa i que proporcionarà als nostres clients.
act 16 (document)

Act 17. Competènicia i diferenciació

A l'activitat 17 vàrem fer la nostra competència i diferencició on xerram de qui són els nostros competidors, que ofereixen ells i que oferim noltros.


Act 18. Model de negoci CANVA

A l'activitat 18 vàrem crear en nostre model CANVA el qual ens ajudarà a conceptualizar el nostre model de negoci d'una manera la qual tothom podrà entendre-lo.
act 18 (document)

Act 19. ODS

A l'activitat 19 vàrem definir i concretar els 3 ODS que tenra la nostra cooperativa

Act 20. Resum activitats relitzades

A l'activitat 20 el que vàrem fer va ser un reusum de totes les activitats ja fetes durant tot  es projecte aixi d'aquesta manera poder tenir per organització


Act 21. Presentació del CANVAS

A l'activitat 21 vàrem fer unn video presentant el nostre model CANVAS


Act 22. Guió  explicació empresa

A l'activitat  22 vàrem fer es guió explicant sa nostra empresa on explicam què oferim, que ens diferencia de la resta, que beneficis aportam amb el notre producte i els ODS que dura la cooperativa.

Act 23.  Pla económic i financer

A l'activitat 23 vàrem fer el pla econòmic i finnancer de la nostra cooperativa el qual ens determina si el notro projecte és viable econòmicaent o no ho és.

Act 24.  Catàleg de productes

A l'activitat 24 vàrem crear el cataeg de productes el qual ens servira per que els clients pugui veure tots el tipus de porductes que oferim.

Act 25.  Campanya de promoció

A l'activitat 25 vàrem crear les campanyes de promoció com per exemple el notre instagram que es ajudara a promocionar el nosro producte.
 

Act 26.  Vídeo elevator pitch

A l'activitat 26 despres de sa visita de n'Aina varem veure vieos de elevator pitch i varem fer noltros el notro video per poder veure els erros que feim.

Act 27. Guió del vído

A l'activitat 27 vàrem crear el guió del vídeo final per aixi a l'hora de fer-ho saberf que ha de dir cada membre.

Act 28. Vídeo final










Comentarios